søndag den 25. december 2022

Merry Christmas

Det er allerede 25. december, og jeg har ikke blogget i næsten 5 måneder. Holy Moly, hvor tiden flyver. Men altså, der har været så meget, og jeg har ærlig talt ikke haft computeren åbnet særlig meget, så tiden er bare prioriteret anderledes, men prøver at komme lidt i gang igen. 

I går var det jo så Juleaften, og jeg vil derfor ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Håber I havde en god og hyggelig juleaften, og at I fik nogle gode gaver. 

Vi var herhjemme sammen med min bror og mine forældre, og det var vildt hyggeligt. Fik en masse gode gaver, men bedst var dem, som drengene selv har lavet henne i børnehaven. Netop DÉ gaver er altså bare noget særligt. 

Drengene fik også rigtig mange gaver - som i RIGTIG mange gaver. 

I år har jeg også givet julegaver med flere af mine penneveninder, og det er jo altså VILDT hyggeligt. Mine penneveninder er efterhånden blevet en virkelig vigtig del af mit liv, og jeg vil ikke undvære dem. De giver mig så meget glæde i hverdagen.

Af Bent fik jeg også mange dejlige gaver - bl.a. en ring med Silas og Niclas' navne indgraveret samt deres fødselssten. Det har jeg ønsket mig i noget tid nu, og nu mente Bent så at jeg skulle have den. Den er bare super flot. 

Jeg havde bestilt et armbånd til Bent med drengenes navne indgraveret, så det var lidt sjovt vi begge havde haft tanker i den retning. 

Men altså, vi fik jo simpelthen alle 4 utrolig mange flotte gaver. Så vi kan bestemt ikke klage. 

Det er dog alligevel lidt underligt, at vi nu kun har under en uge tilbage af år 2022. Synes virkelig det her år er gået sindssygt hurtigt. Og det kan ikke kun være mig, der har det på den måde. Især december er fløjet af sted, men ok der er også sket en del herhjemme, så det er nok ikke så underligt. 

Dagen i dag skal bare bruges på afslapning, og så har vi aftalt med mine forældre, at vi kommer derhjem og spiser rester senere. Det er en hyggelig 1. juledags tradition. 

Igen rigtig glædelig jul til jer alle. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...