søndag den 31. juli 2016

Ugens hurtige (uge 30)

Søndag = ugens hurtige...

Så de kommer her:
  • Har stort set haft en net-fri uge.. har kun været online ganske kort denne uge... Og jeg har nydt det.
  • Har været lidt i haven.
  • Har fået gået en hulens masse.
  • Fik langt om længe plantet mine blomster om (har tænkt på det i flere måneder, men er bare ikke kommet så langt før nu).
  • Psyken har drillet lidt, så jeg har ikke været særlig social.
  • Har fået købt fødselsdagsgave til min mor (hun har fødselsdag i slutningen af august).
  • Bimmer og Shang har fået nogle gode lange gåture om aftenen (til stor glæde for dem).
  • Bloggen har stået stille det meste af ugen.

lørdag den 30. juli 2016

Jeg er her stadig

Nu er det allerede lørdag aften...  denne uge er fløjet af sted, og jeg har ikke fået blogget.. har faktisk ikke rigtig haft computeren tændt, med undtagelse af en enkelt aften, hvor jeg skulle printe filmliste ud... 

Men nu måtte jeg hellere lige lade jer vide, der stadig er liv i det gamle legeme... 

Har været rigtig praktisk i dag, og har fået ordnet en masse herhjemme... har fået støvsuget, vasket gardiner, vasket lysestager af, plantet alle blomster om, fået lavt farserede porrer til fryseren, afkalket kaffemaskine og gjort den ren, lavet frikadeller til aftensmad og så har vi selvfølgelig også været ude og gå en tur og der er blevet tid til at se fodbold i eftermiddags... så nu er det vist mere end fortjent, at vi sidder og slapper af... 

Psyken har drillet mig lidt den sidste uge, og jeg har egentlig haft godt af noget tid for mig selv (altså selvfølgelig sammen med Bent og hundene)... hovedet har ikke rigtig kunne rumme så meget, og jeg har været træt og lettere irritabel, så det er måske i bund og grund godt nok, at jeg har "lukket mig lidt inde i mig selv"... 

Har simpelthen fået en million myggestik - overdrivelse fremmer forståelsen (tror jeg har 20 myggestik), og de KLØR så fandens meget.. har snart prøvet alverdens vidundermidler, men lige lidt hjælper de.. myggene KAN bare ikke holde sig væk fra mig!!

 Nu hvor sommeraftenerne er lune, er det jo rigtig tid til at tænde op i pejsen ude på terrassen og bare sidde og nyde det med en kop kaffe eller andet godt... og det har vi sandelig også gjort en del de sidste par uger...  der er intet mere beroligende end at sidde derude og bare koble hjernen fra.. det er god terapi, skulle jeg hilse og sige :)

søndag den 24. juli 2016

Ugens hurtige (uge 29)

Så er det atter søndag og tid til de hurtige: 
  • Sommeren kom i den grad til Vamdrup (alene i dag har jeg fået pænt meget sol). 
  • Jeg hoppede med på Pokémon Go bølgen - dog kun på hyggeplan, og det gør at vi får gået nogen kilometer herhjemme. 
  • Vi kiggede efter hus for genboerne, som var på ferie, og da vi var i gang med vores egen græsplæne, slog vi også deres - til stor glæde for dem :) 
  • Vi har haft rigtig god gang i grillen den forgangne uge. 
  • Jeg har fået malet lidt i min "Den hemmelige have" malebog.  
  • Vi har haft nogle hyggelige aftener på terrassen foran pejsen (den er simpelthen skøn at have, så vi kan sidde og hygge os på de lune sommeraftener). 
  • Tour de France er slut i dag, så nu er der ikke rigtig noget at bruge tiden på om eftermiddagen - nu venter vi bare på OL :) 
  • Har haft syfgt meget bøvl med min skulder, men det har ikke afholdt mig fra at bruge den, selv om jeg så har måtte bøde efterfølgende. 
  •  

tirsdag den 19. juli 2016

A walk down memory lane

Har i dag siddet og kigget billeder fra vores bryllup... tænk, det allerede snart er 4 år siden vi sagde ja til hinanden i Vamdrup Kirke :)

Det er en dag, jeg ofte tænker tilbage på med både glæde men også en smule vemod..... glæde selvfølgelig fordi det stadig fremstår som en af de bedste og allermest lykkelige dage i mit liv. Vemod pga alt det, der er sket efterfølgende...

D. 11. august tegnede vores fremtid til at blive lykkelig, og vi havde ingen anelse om de pinsler vi blot et par år senere skulle udsættes for... men anyway.....

Ingenting kan ændre på at jeg trods alt tænker tilbage på dagen som den lykkelige begivenhed, den altså var... når jeg ser på billederne, så kan man se glæden i øjnene på både Bent og jeg.... jeg var hamrende nervøs for min tale, men den gik lige i hjerterne på mange af gæsterne...

Vores hjem er meget præget af vores bryllup... vi har rigtig mange bryllupssting rundt på vægge og hylder... Vores bryllup ER og bliver en stor og vigtig del af vores liv, og ingen af os har noget imod at den dag er en del af vores indretning.





 


mandag den 18. juli 2016

Facts om mig

Så vil jeg igen komme med et "Facts om mig" indlæg... syntes det var længe siden sidst, så det er en hyggelig måde lige at få blogget på...

Måske I vidste nogle af tingene, men der kan også komme info I ikke vidste i forvejen :)
  • Jeg lider af PCOS og får medicin for det.
  • Jeg har allerede set adskillige julekalendere i år (bl.a Jul på Slottet, Nissebanden i Grønland og Ludvig og Julemanden).
  • Jeg har nu i mange år godt kunne tænke mig at uddanne mig til ejendomsmægler. Det kommer dog ikke til at ske, kan ikke holde til det efter min hjernerystelse. Nu skal jeg i stedet højst sandsynlig indstille mig på at skulle i fleksjob med tiden. 
  • Jeg ærger mig meget over at have en uddannelse, som jeg med stor sandsynlighed aldrig kommer til at bruge igen.
  • Jeg er i skrivende stund allerede i julestemning (tror det skyldes det efterårsagtige vejr, vi har haft de sidste par uger).
  • Efter min indlæggelse i april, har jeg prøvet at bestræbe mig på at komme ud og gå hver dag - ikke lange ture hver dag, men dog alligevel ude og gå.
  • Jeg har nærmest altid kæmpet med vægten. Uanset, hvor sundt jeg spiser, har jeg mere end svært ved at tabe mig.
  • Jeg ELSKER kærnemælksfromage, og jeg er faktisk rigtig god til at lave det.
  • Jeg begynder allerede i januar at planlægge kalendergaver for julen.
  • Jeg får dårlig samvittighed, hvis jeg bliver for dårlig til at holde kontakten med mine veninder. Mine veninder betyder rigtig meget for mig, så de skulle jo nødig glemme mig :)
  • Jeg er dårlig (LÆS: ENORMT dårlig) til at sige det til andre, hvis jeg har brug for hjælp eller for at snakke med nogen. Det resulterer ofte i, at jeg kan gå længe og være ked af det inde i mig selv. 
  • Jeg er typen, der TIT tænker "Hvad nu hvis.....", og det er på ingen måde noget, jeg er jublende lykkelig for... ville gerne være lidt mindre tænksom, men det er svært at ændre på.
  • Jeg er Hjemmemenneske med stort H... jeg vil gerne bruge en aften på at sidde og hygge mig hjemme med Bent og hundene, fremfor at være ude blandt en masse mennesker. Jeg overvejer længe, om jeg skal sige ja eller nej, hvis der kommer en invitation til et eller andet ind af døren.

Tror det var det for denne gang :) Måske I lærte noget nyt om mig :)  

Hvor går grænsen?

Som mange af jer nok ved, blev den meget populære mobil app "Pokémon GO" udgivet i Danmark i lørdags, og hele Vamdrup vrimlede med Pokémon jægere i alle aldre i går...

MEN.... i går morges måtte jeg sgu lige hæve stemmen og tale med store ord... jeg vågnede ved 6 tiden og skulle på toilet, og eftersom Bimmer stod og gerne ville ud, så lukkede jeg ham ud inden jeg selv gik på toilet... Bimmer kom kun lige udenfor, og så rejste han børster og knurrede helt vildt... skyndte mig så ud for at se, hvad der var galt, og fandme om ikke der stod en knægt på omkring 14-16 år i haven med sin mobil fremme... sagde så at han godt kunne pisse ud af vores have lige med det samme, for det var fandme en privat lukket have, som han ingenting havde at gøre i... Idioten begyndte så at protestere, for han skulle lige fange den Pokémon figur, som var på græsplænen... Jeg var endnu mere i det røde felt og sagde at det ville jeg sådan set skide på, han havde lige nøjagtig 10 sekunder til at være UDE af haven.

Han skyndte sig så også at smutte, og jeg fik så hundene med ind igen... gik så frem og tilbage i stuen og lurede genspejningen i genboernes vinduer, for at se om han vendte tilbage... men det gjorde han dog ikke...

Gik så i seng igen, og da jeg stod op, skrev jeg et opslag i Facebook Vamdrup gruppen... for nu nåede jeg heldigvis at opdage det, så jeg fik hundene kaldt til mig, men hvis vi ikke når det, og der kommer én ind i haven, som er bange for  hunde, så kan det jo gå grueligt galt - ikke at hundene vil gøre noget, men det er nu altså 2 store hunde, og folk bliver jævnligt bange, når de ser dem, så jeg skal sgu ikke risikere at børn - eller voksne for den sags skyld - bliver bange og kommer galt af sted, ved at bevæge sig ind på hundenes område. For JA, vores hunde går altså fri i vores LUKKEDE have.

Altså, jeg syned da selvfølgelig selve Pokémon GO konceptet er en fin idé, men det er sgu mindre heldigt gennemtænkt at placere figurerne rundt i folks haver, samt inde i folks huse... jeg var nede og tage sol i går, og jeg var flere gange ved at blive "gået ned" af folk, som gik med snuden nede i deres telefoner uden så meget som at sanse, hvad der skete omkring dem, og så endda også et par stykker, der stod med mobilerne oppe ved folks vinduer for at fange den Pokémon inde i rummet bag vinduerne... og det synes jeg sgu er for meget.

Kunne også læse på Tekst TV i dag, at politiet har været på overarbejde efter appen blev udgivet, fordi jægerne trænger ind på folks private grunde, og dermed tror de stakkels beboere, at der er tale om indbrudsforsøg... og det er der jo et eller andet sted ikke noget at sige til....

Jeg har ikke selv prøvet appen endnu, men måske det kommer en dag... nu kan den første begejstring lige lægge sig, og så kan jeg se på det... men i hvert  fald, så vil jeg sgu aldrig bevæge mig ind i fremmede folks haver - så meget går jeg sgu heller ikke op i det.

Så folkens, hvis i er med på Pokémon bølgen, så husk nu lige at have hjernen med :)

søndag den 17. juli 2016

Ugens hurtige (uge 28)

Det er atter søndag og tid til de hurtige:
  • Har været noget så træt helt ugen, og har ikke rigtig nået alt det, jeg gerne ville.
  • Det har været regnvejr, så det er godt, der har været Tour de France.
  • Pokemon Go udkom i Danmark (så hele byen har vrimlet med Pokemon jægere).
  • Jeg er ikke faldet i fælden med Pokemon endnu.
  • Jeg har fået ryddet op i kategorierne herinde på bloggen.
  • Bent, hundene og jeg har gået nogle gode lange ture hver aften ugen igennem - til stor glæde for Bimmer og Shang.
  • Jeg er kommet i gang med at skære lidt mere denne uge end jeg har gjort i lang tid... det tager godt nok lidt tid, men sådan er det jo bare.
  • Fik snakket med kommunen om noget vi skal have søgt.
  • Der kom endnu en gang terrorangreb i Frankrig. Denne gang gik det ud over Nice.

lørdag den 16. juli 2016

Oh my god

Jeg er gået i gang med et større projekt (sådan ud af den blå luft)... har igennem et stykke tid irriteret mig over, at der var så mange kategorier herinde på bloggen, så jeg er gået i gang med at redigere i alle mine tidligere indlæg, for at få fjernet nogle af kategorierne..

Et større projekt, men mon ikke jeg bliver færdig på et eller andet tidspunkt :)

Kan mærke min skulder har været FOR aktiv

Mine forældre og bror var herude og spise i dag, og vi skulle grille og som tilbehør have hjemmelavet kartoffelsalat og flute...

Var oppe på toilet ved 7 tiden i morges, og besluttede mig så hurtigt for, at jeg godt kunne sove lidt videre, så jeg kravlede under dynen, da hundene havde været ude... vågnede så igen ved 10 tiden, og stod så op og gik i gang i køkkenet..

Fik ordnet kartofler som skulle koges, lavet budding og jordbærgrød til dessert... da jeg var i gang stod Bent op, så satte mig ind i stuen og snakkede lidt med ham... havde allerede der begyndt at få ondt i skulderen, selv om jeg dagligt laver skulderøvelser...

Inden der kom Tour de France, prøvede jeg så lige at støvsuge lidt, men måtte opgive og lade Bent fortsætte.... prøvede så med et bad, og selv der måtte jeg have hjælp (kunne ikke selv skylle shampooen ud af håret og tørre mig efterfølgende)...

Men så var vi til gengæld også klar til at få gæster... så kunne sætte mig og se touren med god samvittighed... Mine forældre kom så ved 15 tiden, og så kunne jeg lige køre med min mor i ABC og handle...

Senere spurgte min mor så, om ikke vi skulle gå en tur... solen skinnede, så det kunne vi jo lige så godt... vi fik så gået små 2,5 km, så det var jo helt fint...

Lige nu sidder vi og ser håndbold, og jeg maler så lidt i min "Den hemmelige have" malebog... er mega træt, men det er trods alt for tidligt at gå i seng nu, så jeg må lige holde ud et par timer endnu, hvis jeg altså kan :)



fredag den 15. juli 2016

Intet nyt

Bloggen står lidt stille for tiden... årsagen er ganske enkelt, at jeg ikke rigtig har så  meget overskud til ret meget... er simpelthen så træt, så bruger en stor del af dagen på at sove... på en god dag er jeg måske vågen sammenlagt 8 timer, så der er ikke meget tid til ret meget synes jeg ikke... jeg vil virkelig gerne være lidt mere aktiv, men har ikke kræfterne til det..

Bare det at skulle formulere den smule i det her indlæg trætter mig helt vildt meget... men sådan er det jo altså bare :)

Nu er det heldigvis weekend, og den skal nyder.. mine forældre og min bror kommer herud i morgen og griller, og det skal nok blive hyggeligt :)

tirsdag den 12. juli 2016

Fatter ikke hvor den træthed kommer fra

I går aftes gik jeg allerede i seng ved 23 tiden,  fordi jeg simpelthen var så træt og havde sådan en drønende hovedpine... faldt så også ret hurtigt i søvn, og vågnede så ved 2:30 tiden med endnu mere ondt i hovedet end da jeg gik i seng... sov så lidt on-off (også fordi der var sindssygt varmt i soveværelset i nat) indtil kl. 10:30... da jeg stod ud af sengen der, havde jeg stadig vanvittig ondt i hovedet, så da jeg havde været oppe en lille time, gik jeg i seng igen.. Bent var så sød, og vidste ikke hvad han skulle gøre for at hjælpe mig, men der var jo bare ikke rigtig så meget at gøre.. 

Lå så på sofaen hele eftermiddagen og så Tour de France og slappede af.. hovedpinen er stadig ikke helt forsvundet, men det er blevet meget bedre...

Fik også skåret en smule ud til kort inden vi skulle spise... det er ikke det vilde, jeg får lavet når jeg har det sådan, men lidt er jo også bedre end ingenting :)


søndag den 10. juli 2016

Ugens hurtige

Så er det atter blevet tid til ugens hurtige:
  • Bent og jeg var med min mor i Tyskland. Der er helt klart mange dagligvareting, som er billigere for os at købe dernede.
  • Fik fundet en masse film til samlingen i genbrugsbutikker.
  • Vi er blevet færdige med at købe kalendergaver til min lillebror, og de er alle pakket ind.
  • Jeg var ved lægen og få fjernet tråde, efter jeg sidste uge fik fjernet modermærke.
  • Trætheden har været enorm denne uge - har ingen anelse om hvorfor jeg skal være så træt lige pludselig.
  • Koncert konceptet "Gang i Danmark" bragte i fredags Bryan Rice til Vamdrup, så ham skulle jeg selvfølgelig ned og høre (se indlæg her).

fredag den 8. juli 2016

Lægebesøg

I dag var så endelig dagen, hor jeg skulle have fjernet tråde, der hvor jeg fik fjernet modermærke i sidste uge... har virkelig glædet mig til at de skulle ud, for det stak og kløede der hvor de sad...

Men det gik heldigvis rigtig hurtigt med at få dem ud, og fik også svar på undersøgelsen af modermærket, og der var ikke noget ondt i det, så det var en god besked at få her op til weekenden... havde nu heller ikke frygtet, at der var noget ondartet i det, men det var jo dejligt nok at få det bekræftet :)

 Nu har jeg heller ikke planer om flere ting, der skal fjernes så jeg skal syes... har et par ar, som må være mere end nok for nu :)

Bryan Rice i Vamdrup

Ved ikke, hvor mange af jer, som har hørt om det musik koncept, der hedder Gang i Danmark... det bringer hver 3. uge et musikarrangement til lille Vamdrup.. Indtil videre har vi haft fornøjelsen af bl.a Marie Frank, Fede Finn og Funny Boys, Klaus & Servants og i dag var det så Bryan Rice, der var på programmet..

Jeg er stor fan af Bryan Rice, så jeg havde bestemt mig for, at jeg skulle ned på Torvet og høre ham i eftermiddag... og selv om det øsregnede, så kom jeg af sted... og jeg er overdrevent glad for, at jeg gjorde det...

Han synger simpelthen fantastisk, og så fik jeg jo også lige en mulighed for at høre et af mine yndlingsnumre - No Promises - live, så det var jo ren win-win :)






onsdag den 6. juli 2016

En aktiv dag

Bent så i går i Føtex reklamen, at de havde filmem "Sommeren 92" på tilbud til 30 kr, og den har han i længe snakket om, at han gerne ville se, så vi blev enige om, at vi ville smutte en tur til Kolding i dag og købe den..

Vi havde så bestilt en film til min lillebror, som så også var kommet i dag, så den kunne vi jo passende smutte forbi med, når vi alligevel skulle til Kolding...

Min bror hentede os på banegården, og så smuttede vi lige omkring Lidl for at få handlet... det er jo med at udnytte det, når vi har muligheden for at kunne handle de steder, vi ikke har her i Vamdrup... min mor spurgte så om ikke jeg ville med i en af genbrugsbutikkerne i Kolding, og det kunne jeg da godt - det kunne jo ske, de havde noget jeg lige kunne bruge.

Fik da så også fundet nogle forskellige DVD film, som jeg har ledt efter... så det var jo ikke dårligt...

Vi blev så inviteret til at spise med derhjemme, og menuen stod på stegt flæsk med nye kartofler, persillesovs og rabarberkompot... og det kunne vi absolut ikke sige nej til :)

Min far og min bror kørte så os hjem, da vi havde spist... kan godt mærke, jeg er enormt træt, når vi når hen sidst på eftermiddagen, så aftenerne er lange at komme igennem... men sådan er det jo bare :)

Lige nu ligger jeg inde på sofaen mens vi ser fodbold... jeg kan godt mærke, at øjnene bliver mindre og mindre.. men kampen skal ses, for det er  2 af mine yndlingsspillere, der spiller mod hinanden (Gareth Bale fra Wales mod Cristiano Ronaldo fra Portugal)... så jeg skal lige se den færdig inden sengen kalder :)

søndag den 3. juli 2016

Ugens hurtige (uge 26)

Så er det atter tid til de hurtige:
  • Var til møde med min sagsbehandler, som mener jeg skal have min sag skrevet op til rehabiliteringsteamet med henblik på ressourceforløb og senere evt fleksjob.
  • Var ved lægen og få fjernet et modermærke omme på ryggen.
  • Efter lægebesøget er det begrænset, hvad jeg kan træne, men har holdt fast i at være i træningscenteret hver anden dag.
  • Tour de France er startet.
  • Jeg har fået pakket en del kalendergaver og pakkespilsgaver ind (ja, måske det er varmen, der er steget mig til hovedet).
  • Har fået gjort hovedrent (har også udskudt det LÆNGE nu).

lørdag den 2. juli 2016

Juli = Tour de France

Så er det blevet juli, og dermed er det atter Tour de France tid.. da jeg var yngre, kunne jeg SLET ikke forstå, hvordan min far kunne bruge adskillige timer i sommerferien på at se Touren, men i dag er jeg selv en af dem, der sidder klistret til skærmen og følger rytternes tur gennem det franske landskab... min far sagde sidste år (mener jeg det var), at nu var jeg endelig blevet voksen, når jeg nu endelig ser det... ja ja, jeg synes nu, jeg har været voksen længe..

Men anyway, så ved jeg jo godt, hvad mine eftermiddage skal gå med de næste 3 ugers tid... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...